maandag 12 januari 2009

Cees Hauwert gaat voor de kill - één van ons moet hangen


Cees Hauwert wil Stoevelaar failliet en kapot hebben. Bij mij lukt dat niet, want ik bied geen verhaal en ben buiten zicht.

Het is nu wel duidelijk: kleine ziel Hauwert doet gewoon een wraakoefening. Als niet de Vries, dan in ieder geval Stoevelaar kapot.

Gegeven is dat bij wraak de doelstellingen uit het oog worden verloren. Zo ook hier. Het belang van de Belastingdienst als organisatie is natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarin onderscheidt de crimineel zich niet van de koopman. Een veiling zal echter onvermijdelijk leiden tot een faillissement. Zowel de vennootschap als Stoevelaar privé zullen na het verlies van zijn bedrijfspand, de gereedschappen en de privéwoning niet aan hun aardse verplichtingen kunnen voldoen.

Stoevelaar is dan kapot. Oplichter Hauwert heeft zijn zin. De belastingdienst heeft echter een teleurstellende opbrengst want de bank gaat voor.

Gelukkig heeft Stoevelaar na de veiling wel alle tijd van de wereld om Cees Hauwert e.a. dag en nacht het leven zuur te maken. Ch. Badger IV heeft een volledig uitgewerkt actieplan klaar liggen met acties voor, tijdens en na de veiling.

En andere gedupeerden gaan hem daarvoor te zijner tijd ruim vergoeden.