donderdag 8 januari 2009

brief aan Cees Hauwert


De heer C.P.J. Hauwert (origineel in PDF)
Simon Koopmanstraat 159
1693 BE Wervershoof

8 januari 2009

Geachte heer Hauwert,

Belangrijk nieuws: de tijd van de machtige belastingambtenaar met het geweldsmonopolie aan zijn zijde is over. De parasiet die zijn gastheer opeet, is deze dagen op een slachtoffer gestuit dat niet bang is maar reageert. En zijn reactie zal tot voorbeeld dienen voor vele anderen. We gaan uw soort bestrijden. Gekmakend langzaam groeien we binnen in uw leven. Gelijk een tumor in de frontaalkwab veranderen we rustig uw gedrag. Heel beheerst en altijd binnen de wet. Ja, we nemen de tijd. Sterker: we wijden er de rest van dit volle leven aan.

U bent actief voor een parasitaire organisatie die haar doelen uiteindelijk met behulp van een natuurechtelijke zonde; het geweldsinitiatief bereikt. Zonder uw geweld zou een ieder, “Du Kleiner Pauper”, de rug keren. Dit geweld is altijd gericht op particulieren die waarde creëren. Deze worden uiteindelijk bedreigd met inbeslagname van huis en goederen of gijzeling. Mocht de particulier zich verzetten dan wordt de ambtelijk deurwaarder vergezeld van zo veel geüniformeerde ambtenaren met pistolen als nodig om zijn verzet te breken.

Niet een best verhaal, dunkt mij. Moreel gezien zou men nog eerder in heroïne gaan handelen.

U doet echter niet in dope. Nee u bedreigt mijn ex partner, de heer Stoevelaar in plaats. Die dreigt nu huis en haard, van hem en zijn familie, kwijt te raken door uw schadelijke activiteiten.

Het flagrante in deze zaak is dat Stoevelaar nu juist het tegenovergestelde van een parasiet is. Juist hij is iemand die zelfstandig waarde creëert. Hij voegt waarde toe aan het leven van zijn klanten. Die werken dan ook graag met hem vanwege zijn commitment.

Zo niet u. U bent iemand die waarde met geweld komt halen. U levert niets. U neemt als een dief in de nacht. Geldend recht aan daders kant heeft de nazi’s later ook niet vrijgepleit.

U kwam voor een BTW controle, u kreeg na uw wangedrag een keer de deur gewezen, u heeft een klacht aan de broek gehad en nu zijn we zo ver dat u als belastingklerk een persoonlijke vete aan het uitvechten bent.

De feiten doen er niet meer toe voor u. Alles wat tegen Stoevelaar spreekt wordt ingezet en uitvergroot. Alles wat voor hem spreekt wordt daarentegen terzijde gelegd. Voorts constateer ik dat u ook de leugen niet schuwt.

Als ik u bijvoorbeeld mag geloven betaalde ik de heer Stoevelaar uit in jet ski’s en quad’s, reed hij in drie bedrijfsauto’s tegelijk rond, creëerde hij omzet bij niet bestaande klanten en was u gelukkig zodanig medisch onderlegd om vast te stellen dat hij 100% arbeidsgeschikt is.

U wilt hem kapot hebben, heer Hauwert.

Nu dat is mooi, want dan bent u een vijand. En gelukkig is het gezond vijanden te hebben. Ik wrijf mij in de handen en zet alles in om u, met alle middelen mogelijk binnen het Nederlands rechtelijk kader te bestrijden. Het is oorlog mijnheer Hauwert. Het is oorlog.

Ik speel het wel persoonlijk natuurlijk. Altijd persoonlijk, nooit tegen de hele organisatie. Ik kies een derde weg die niemand kiest. We gaan u verassen de komende tijd. Een organisatie als de belastingdienst is immers nergens zonder apparachiks zoals uw miezerige persoontje er één in het vlees zet.

Alle ontwikkelingen en ingescande documenten in deze zaak worden rustig op internet gezet op http://hauwert.blogspot.com/. Ook de media maken we attent op het verloop van deze zaak. We proberen de zaak te larderen met mooie foto’s van u en uw woning. We hopen natuurlijk op een klacht tegen ons wegens laster of iets dergelijks. We zien dit immers als een levend project en... guess what: u bent de hoofdpersoon!

Het leitmotiv voor dit dynamische verhaal is “het denkraam van een belastingklerk”. Media zijn geïnteresseerd want de belastingdienst en haar klerken zijn de vijanden van ieder weldenkend mens.

Verder leek het mij correct om uw genote in de echt, te voorzien van een kopie van dit schrijfsel. Wie weet helpt het haar om een wat vollediger beeld te krijgen van de activiteiten van haar man. Waarheid is altijd louterend binnen een huwelijk.

Uw broodheer Tol, die een paar schalen verder is geklommen op de parasitaire ladder, krijgt eveneens een afschrift.

Mocht u mij gezellig willen schrijven, gebruikt u dan de mail van onze visionair: charlottebadger4@eml.cc. Zij weet ook raad met klerken. Ikzelf ben tot 31 januari in Nederland. Tot die datum mag u, na het nummer 06 14989855 gevormd te hebben, ook nog in mijn oor kakelen.

U ziet het; u kiest de wapens. Maar wij zijn sterker. En met meer.

Met deze een formeel saluut aan u als vijand, de strijd kan beginnen!


H. de Vries


Cc 1 uw vrouw, mevrouw Hauwert
Cc 2 uw broodheer Tol, teamleider team 3, Belastingdienst ondernemingen Hoorn