maandag 12 januari 2009

antwoorden van Charlotte Badger IV


Kreeg in cc een aantal antwoorden van Charlotte terug.

Een vraag die ze kreeg was: “waar moet ik dan van leven?”. Ik weet dat dit haar irriteert. Ze is vrij dogmatisch en gruwt van de opportunistische bourgeois.

Haar wat bozig gestelde advies kwam er op neer dat de vraagsteller om te beginnen "de decadente shit" moest elimineren uit zijn "pathetische leventje" en verder waarde produceren voor mensen die kunnen voorzien in giften uit het buitenland. Die giften zijn ook voor ingezetenen belastingvrij. Ze voegde eraan toe dat de schenker feitelijk wel een derde moet zijn. Een schenking aan jezelf is geen schenking. Ook moet de belastingdienst geen periodiek inkomen aannemelijk kunnen maken. Variëren in periode en hoogte van de schenkingen is dus het devies.

Ook dient de schenking niet gestort worden in Nederland. Men dient geld of andere waarden in het buitenland op te halen.

Een ander merkte op dat ambtenaren vaak best aardige mensen zijn. Hier was ze kort over: “ dat is een façade. Dat is de brainwash van de politiek correcte taal. Een taal die erop gericht is feiten onbenoemd te laten. De ambtenaar zit U dus niet bewust voor te liegen. Hij weet niet beter, want hij heeft allereerst zichzelf voorgelogen. Een roofdier lijkt soms aaibaar maar grijpt U wel bij de keel. Laat U niet misleiden. Als U een mes in de buik krijgt dan is het mes belangrijk. Niet de glimlach van de dader. Denkt U erom: elke ambtenaar kan uiteindelijk net zoveel geweld tegen U gebruiken als nodig om Uw verzet te breken! Ze lijken lief, maar zijn het niet!"

Voorts gaf ze aan dat de gemankeerde beambte natuurlijk wel verantwoordelijk voor zijn daden is.