zondag 1 februari 2009

Inoffizielle Mitarbeiter P. G. Blankendaal heeft versnellingen op zijn fiets


“IM” P. G. Blankendaal geeft valse informatie door aan collaborateurs van de Belastingdienst.

Uit de stukken blijkt dat Blankendaal wonende aan de Aardebaan nummer 9, 1716 WB in Opmeer met de telefoonaansluiting 0226-352405 een “IM” is

De IM ’s waren een cruciaal element in de totalitaire DDR een nu ook weer in de repressieve staat der Nederlanden – “Das Netzwerk der Inoffiziellen Mitarbeiter war ein tragendes Element des Überwachungssystems der DDR, da so auch eine Überwachung von Personenkreisen möglich war, zu denen offen als solche zu erkennende Stasi-Mitarbeiter keinen Zugang gehabt hätten.” – Der Großteil dieser IMs arbeitete aus Sympathie mit der DDR für das Ministerium für Staatssicherheit.

Tegenwoordig in Nederland knijpen met name financiële dienstverleners de billen hard samen zodra ze bezoek van een vale klerk van de Belastingdienst krijgen. Daarbij valt het te vrezen dat de pennelikkers verwachten een positieve aantekening te krijgen door hun gewoonlijk slijmerige compliance.

IM Blankendaal wist bijvoorbeeld valselijk te verklaren dat de VW busjes voor BEDA gewoon privé gebruikt werden. Ja, zover kunnen deze moderne NSB ers gaan!

Gelukkig woont deze billenknijper in de buurt van Stoevelaar. Daarom zijn er nu op werkdagen rond de klok van 7:45 fietswedstrijden door Opmeer waar te nemen. Tot nu toe heeft de doodsbange Inoffizieller Mitarbeiter gewonnen. Maar deze laatste heeft dan ook versnellingen op zijn fiets.

We besteden verder niet te veel aandacht aan Blankendaal. Het blijft bij Westfriese fietswedstrijden op werkdagen. Het is een te kleine bange burgerman zonder macht.

Wel prijzen we in grote vreugde de dag dat IM’s niet meer rustig over straat kunnen.

Tevens zou ik vrijheidslievende ondernemers willen ontraden hun Volkswagen bij Theo Rood aan te schaffen.

Deze eveneens angstige ondernemer zou er moreel en zakelijk gezien goed aan doen zijn cijferneuker de deur te wijzen.

Belastende en valse informatie over zijn klanten verstrekken is niet in het belang van de klant en daarmee dus ook niet in het belang van de onderneming. Een waarschuwing helpt niet lijkt ons.

Herr Blankendaal heeft een constitutioneel mentaliteitsprobleem. Er is geen Hoop.