maandag 16 februari 2009

de vijand aan de Nieuwe Steen verspreidt zich


bericht van HGR:

Spam van de Fiscus. Nieuwe tactiek!

De vijand aan de Nieuwe Steen in Hoorn is zich aan het verspreiden.

Een andere manier om een dissidente ondernemer te ontmoedigen is hem te bedelven onder blauwe enveloppen die van verschillende collaborateurs afkomstig zijn. Stoevelaar heeft er al weer 14 binnen. Niemand kan zo’n administratie aan. En een factuur meesturen met een reactie is zinloos.

De roedel afzenders is sinds vrijdag de 13e uitgebreid met de volgende namen: D.S Slikker vraagt om een motivering bij een bezwaar tegen een Btw aanslag. Verder hebben we daar een klerk met slavennaam R.Baldi die dingen meldt over de IB. En daarnaast hebben we een commies E.F.J. Bruins die vragen stelt over de fiscale eenheid.

Belangrijk tactisch element is het niet respecteren van reeds staande afspraken. Zo zaait men verwarring.

Heren, dames, klerken of fiscale collaborateurs! U leest ook mede op dit blog; ER IS EEN FINALE AFSPRAAK OP DE 19E MAART. Stopt het brieven sturen!

Bent U soms dom? U bent bedachte rechtsregels aan het inzetten om een ondernemer kapot te maken. U waant zich onschendbaar omdat U het recht aan Uw kant heeft. U bent dat echter niet. U weet toch ondertussen dat wij terugslaan met alle middelen binnen het wettelijk kader mogelijk! We doen het enkel rustig aan omdat er een afspraak staat in maart.

Nee, ga zo lekker door en we gaan U bijvoorbeeld vragen stellen achter Uw lullige karretje bij supermarkt DEEN. En we zetten alles op video! En alles komt op YouTube! En de links sturen we naar GeenStijl.

En weet U wat: we vinden dat leuk. We maken er een fijn kunstwerkje van.

Ja, zegt U het maar, waar gaat U dan heen rennen?

Denk erom, iedereen die geïnformeerd is, haat U fiscale parasieten daar aan de Nieuwe Steen tot in zijn tenen!

Komt tot inkeer en laat Uw strijd varen. U wint het nooit. Wij zijn met meer.

Saluut,

HGR