zaterdag 28 februari 2009

maak geen gebruik van vijand zijne inkeerregeling!


Een bericht in cc van Charlotte Badger IV:

Heer Prevel, saluut!

Even over buitenlandse banktegoeden, de klerken schreeuwen immers van de daken dat ze een paar angsthazen te pakken hebben. Van de vijandelijke site:

Belastingdienst ontvangt € 157 miljoen van inkeerders

25 februari 2009

De Belastingdienst heeft de afgelopen jaren ruim € 157 miljoen ontvangen van belastingplichtigen die alsnog hun vermogen in het buitenland vrijwillig aangaven.

De inkeerders hebben het geld meestal in Zwitserland, Luxemburg of Liechtenstein geparkeerd. Het gaat in totaal om ruim 5.000 belastingplichtigen.

Vorig jaar meldden 500 mensen zich bij de Belastingdienst. Zij betaalden in totaal € 22 miljoen aan rente en navorderingen. Sinds begin dit jaar meldden zich gemiddeld 2 inkeerders per dag.


Als iemand met vermogen in het buitenland daarvan vrijwillig aangifte doet en alsnog ontdoken belasting betaalt, legt de Belastingdienst geen boete op.

Toch; wanneer U al een rekening heeft in een genoemd land en is het vermogen niet "crimineel" verkregen, dan is de kans miniem dat de ambtelijke collaborateurs daar achter komen. Laat U niet intimideren door het staatsgeweld!

Heeft U nog geen rekening in een land met een bankgeheim en wilt U vermogen veiligstellen, dan zorgt U ervoor dat de nieuw te openen rekening gehouden wordt door een rechtspersoon waar U geen belang in heeft en waarvan U niet de directie voert.

Hoe? Daarvoor maken we een afspraak ergens net over de Nederlandse grens.

(de cc lezertjes mailen mij hierover: charlottebadger4@eml.cc)

Enjoy the fight!

IV