zaterdag 4 april 2009

het is rokjesdag! grootboekheld blankendaal haast zich naar huis - updated


We waren even langs bij de VW Verkäufer. Hij was volgens de receptioniste vrij vandaag. Andere dagen wordt hij kennelijk ergens gevangen gehouden.

Deze handelaar heeft iets beloofd. Belofte niet nagekomen echter. Daar wilden we even over praten.

Toen hebben we het project grootboekkoning Blankendaal maar weer eens hervat. Men was benieuwd. Zo’n Inoffizielle Mitarbeiter, zo’n klikspaan zoals de DDR er 100.000 kende, zo’n NSBer, hoe ziet dat er nu uit in het echt? Nou hier is hij. Zo ziet een onbezoldigde staatscollaborateur er nu uit.





Even de vrijdagmiddagobservatie van 17:06:
Vrolijke man toch,
kijkt lekker open de wereld in,
is verbaasd over de schoonheid van de natuur,
ja, wat een heerlijke dag,
wat een feest,
het is rokjesdag!
Is blij met zijn werk,
maar toch ook zo blij dat het vrijdagmiddag is,
nog blijer is hij zijn genote in de echt weder te zien,
smacht naar een biertje,
hoopt dat het schnell wieder Montag ist,
en denkt: "is dat huis van Stoevelaar nog niet geveild?"
Direct vraagje 1: is dat een nieuwe cartridge, herr Mitarbeiter Blankendaal? Of neemt U daar de broodkorsten in terug naar huis?

Update, Direct vraagje 2: Een lezer denkt U te hebben gezien in een fijne latex outfit bij een nachtelijk glijfeest in Schoorl. Mocht hij het mis hebben, dan ziet hij toch een latentie voor de kinky herenliefde. Ook Charlotte Badger IV kwam hiermee op de proppen. Zij ziet echter meer bondage bij U. Zij ziet U aan Uwe tepels in het trapgat hangen. Vreemd allemaal.

Enfin de vraag van deze lezer is eerder een aanzoek. Hij vraagt U uit naar zo'n glijfeest. Mocht U interesse hebben mailt U dan naar IV (charlottebadger4@eml.cc). Zij geeft het - liberaal als ze is - gewoon door. Ja, IV hielp zelfs Nazi's aan kinky contacten. Haar redenering was: "Als ze glijen, zitten ze anderen niet dwars. En daarna ook niet, want dan zijn ze moe en ongeïnspireerd."

Tot zover de cartridges en de glijfeesten.

Maar denk erom! Denk erom! Zodra de hekken der concentratiekampen weder openzwaaien is dit mensprofiel er als de kippen bij om U in Mengeles armen te drukken. Heus!

Maar inkeer is mogelijk, Het is mogelijk voor massamoordenaars, ontvoerders, verkrachters en dus misschien ook voor staatsklikspanen die anderen moedwillig het ongeluk in willen storten.

Ach herr Blankendaal, komt tot inkeer, schrijf de Belastingdienst dat U dwaalde.En vergeving is Uw deel.

Rapporteer gewoon de waarheid en laat de rancune thuis. U kon niet weten.

U was klein, een beetje haatdragend, een beetje dom en had een slechte dag.

Kan de beste overkomen.

HGR