maandag 2 maart 2009

gezocht: Tol en de Jong - helpt ons!


Bericht van IV

Wat is het toch een genot vijanden te hebben! Het vitaliseert, het is electrifying! Ik kan het U aanraden. En als U nog moet kiezen, neem dan wel de ambtelijke schoften van de belastingdienst. En trekt U zich de zalvende woorden van “weldenkenden” over het nut van belastingen uit Uwe omgeving niet aan. Deze slaven lijden aan het prisoners syndrome. Ze kunnen geen kant meer op met hun hypotheekje en hun baantje. En deze gerobotiseerden verkopen U vervolgens dat het goed is dat er belastingen zijn “want de wegen moeten toch worden aangelegd”.

Right!

De burelen van Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Oss, Amersfoort, Herenveen, en Hengelo kende ik al van binnen. Dat waren geen smaakvolle types die ik daar aantrof. Nee echt, het rariteitenkabinet van de menselijke parasiet vindt U tegenover U aan de tafel! De keuze is immer: kotsen of dubbel slaan van het lachen. Ik raad U voor het laatste.

Maar nu zijn we begonnen aan de Nieuwe Steen te Hoorn. Hier tuimelen we ineens diep in het laagste wat een verwrongen geest kon voortbrengen. Echt het was niet Hitler, het was niet Pol Pot, nee het was niet Mussert, nee het waren zijne samenspannende collaborateurs. Zodra deze “nee” zouden zeggen zou het spel over zijn. Nu, de “ja” zeggers vinden we aan de Nieuwe Steen te Hoorn.

Wat een heerlijke vijand! Het doodtrappen nog niet waard! Hun lage smerigheid wordt bewezen met ambtshalve aanslag Vpb 2006, over een fictieve belastbare winst van €500.000.

Dit terwijl het onderzoek zich nu juist onder andere richt op 2006. Daar zijn al afspraken over gemaakt.

Dit doet allemaal even niet terzake. Nee een aanslag van €167.331 sturen over een jaar dat er verlies is gemaakt. Hoeveel procent is dat? Oneindig zou ik zeggen.

Dit soort ambtelijke criminaliteit is onbekend bij de meeste “burgers” .

De 19e maart zit De Vries met Stoevelaar in de krochten van de vijand in het Hoornse. Dat was nu eenmaal de afspraak.

Mocht de oorlog tegen de klerken in Hoorn uitbreken: ik heb ondertussen de adressen en de foto’s van de woonst van Molenkamp en Dekker al klaarliggen. Ik zoek nog naar Tol en de Jong.

Helpt U even? Als beloning voor informatie verloten wij gesigneerde, genummerde en gezegelde originele brieven in lijst.

Bush zei ooit: “U bent voor of tegen ons”. Het klopte niet.

Bij ons klopt het wel, U bent of paap, of links, of statist, of ambtenaar, of anderszins conformist. Of U helpt de Derde Weg.

Mailt Uwe informatie - charlottebadger4@eml.cc

& enjoy the fight

IV