maandag 1 juni 2009

wie krijgt de handjes op de rug? wij? of de collaborateurs?


De toekomst zal uitwijzen wie er ooit met de handen op de rug de cel in zal verdwijnen. Wij als verdedigers van onze vrijheid, of de collaborateurs der staat die de roof legitimeerden, planden en uitvoerden zoals wij daar in Hoorn en omgeving al kennen:
Cees Hauwert
Berry Bruins
Cees Tol
mr. H. C. de Jong
G.H. de Jonge
D.S. Slikker
herr H.P.C.M. Molenkamp
R.Baldi
mr. drs. K. ten Hove
drs. O.C.A.M Brenninkmeier
P.A Aalbers
En niet te vergeten de diverse Amsterdamse, Lelystadse, Haagse, Rotterdamse, Utrechtse, CuraƧaose, Eindhovense collaborateurs der staat die we al hebben mogen tegenkomen.

Ook breng ik de collaborateurs van de Zwolse FIOD in herinnering die mij als verdachte van fraude hebben gehoord.

Voorts natuurlijk de rechercheurs die mij hebben gehoord als verdachte van boekhoudfraude vanwege het niet voldoen aan de slavernij der boekhoudplicht.

Verder breng ik naar voren de honoraire collaborateurs zoals de fietsende grootboekkoning van Opmeer: herr Blankendaal, tezamen met alle andere billenknijpers die anonieme meldingen hebben gedaan.

Natuurlijk vergeten we niet de politieke kaste die de roofzuchtige programma's - laten - bedenken en legitimeren.

En last but not least: de collaborateurs binnen dictatoriaal opererende instanties als de AFM, OPTA, NMA, DNB en de NZA die zelfstandig regelgeving bedenken, implementeren en vervolgens handhaven, beslissen in conflicten, boetes opleggen en innen en bedrijven stilleggen.

Nogmaals, wie gaan er ooit, al is het tien of twintig jaar na vandaag, het hok in: de parasieten of hun gastheren?

HGR