maandag 8 juni 2009

IV na lezing van sander's schandstuk: is that usance, sending a fucking phonebook to court?


mail van IV:

HGR, dear,

Is that usance in Holland? Did this lawyer send his fucking phonebook to court? Wat is dat voor een advocaat HGR? Hij baseert zich enkel op die uitdraaien van de site! En die print hij dan integraal uit. Would like to see the judge's face!

Nice, those prints though. Hmm, we have been productive in the last morths.

Produce your book HGR! Go for it!

Geen dure baas die Sanders lijkt me toe. Briefpapier houdt niet over, maar grossiert wel in spelfouten en typo's. Jij was aanvankelijk nog positief. Neem aan dat je die zienswijze hebt herzien.

En belangrijker: zijn strategie is a mess! Hoe kan hij nu de benadeelde dagvaarden voor die site? Die heeft er niets mee van doen!

En in zijn producties staan allerlei aanknopingspunten ter verdediging van gedaagde! Who is this? Is he a drunk like that Neefjes?

What a mess! Keizers Advocaten? Uberhaubt, imagine having Smulders aan je tafel, dan zeg je toch: "little man, begin in ieder geval met betalen, zeker het niet betwiste deel". Dat maakt je de zaak toch veel sterker? Je gaat het recht toch niet gebruiken om die site het zwijgen op te leggen! Wat een idee, dat kort geding. Wat een blamage!

Improductief bovendien. We gaan bij toewijzing de berichtgeving juist opvoeren. De wereld zal er van weten.

Nee, Guido Sanders doet precies wat jij hem voorschrijft. Hij trapt er pontificaal in! Nu dagvaardt hij de verkeerde! Wie had dat gedacht!

Welk ene bef! Weet je eigenlijk wat zijn tarief is. Zoek 't 'ns op. Weet je wat ik denk? Ik denk dat Smulders helemaal geen voorschot heeft betaald. Ik vermoed dat ze er op zinspelen dat die materiele schadevergoeding van €5.000 wordt toegewezen. En Sanders had te vast en zeker te weinig clienten. Wat denk jij?

Of zou Smulders iedere avond met een schiethamer aan de slag zijn ten kantore van Guido Sanders.

Ach, ze hebben geen kans. Wat een klunzen!

Wel goed dat jij de verdediging van Stoevelaar op je neemt. Wel honorair toch?

Let me know when you arrive in Holland. Rostock is a seven hour drive as you know, give me time.

Will try to write my proper oldfasioned Dutch again next time.

IV