zondag 17 mei 2009

hgr: nee, geen derde weg tegen guido sanders


cc mail aan IV:

IV, dear,

Nee, om de volgende redenen komt er wat mij betreft geen derde weg tegen Guido Sanders:
1. de derde weg is defensief. We verdedigen ons tegen anderen die ons schade berokkenen. WPS Afbouw, of de staat, of anderen die de wederkerigheid van transacties niet respecteren zijn parasieten die leven van de productie van anderen. De gastheren, of de beoogde gastheren, dienen zich tegen deze roof te verdedigen. Guido Sanders is slechts functioneel bezien een vijand als verlengstuk van WPS Afbouw. Een consigliere, zo U wilt. Een belastingambtenaar daarentegen is bijvoorbeeld een existentiële vijand. Zoals ook een Dirk Smulders van WPS Afbouw een existentiële vijand is.

2. Voorts moeten we waken voor opportunisme. Het is immoreel een derde weg aan te maken tegen een ieder die U onwelgevallig is. De derde weg richt zich tegen de achterliggende bevoordeelde - cui bono -. Die regel moeten we strak handhaven. Guido Sanders is geen achterliggende bevoordeelde. Hij is slechts een immorele urenschrijver.

3. Hem noemen voegt ook weinig toe. We noemen Guido Sanders al veelvuldig in de “derde weg tegen wps afbouw” en de “derde weg tegen de staat”. Google hem maar, Hij heeft via deze sites al een dubbele first page ranking.
Tot zover,

Grand Saluut,

HGR