zondag 23 augustus 2009

het verband tussen bloedzuigen en vaccineren


cc IV

Heer Terstal, saluut

In antwoord op Uw eerste vraag: onze strijd tegen de belastingdienst aan de Nieuwe Steen te Hoorn, barst september aanstaande weder los. We houden het tempo van de collaborateurs aan. "Poko poko" zegt men op de Antillen.

Bij de parasiet ontbreekt een "sense of urgency" volledig.

In aanloop op het antwoord op Uw tweede vraag het volgende:

Deze zomer werd beslagen door het H1N1 onderzoek en enig ander speurwerk. Ik zag namelijk een verband tussen het bloedzuigen der "blauwen" en de campagne voor giftige spuiten in de arm.

Tegen mijn gewoonte in, keek ik achter de linies van de vijand.

Linies die gevormd worden door Mussolini's corporatistische drie eenheid: big banking, big government en big corporations.

U begrijpt dat de linies zelf door "workerbees", of hoogstens door tactische collaborateurs worden bevolkt.

De strategen en de eigenaren zitten achter de linies. Die zijn moeilijk zichtbaar.

Normaliter reageren wij met onze activiteiten tegen staatscollaborateurs dus slechts op NIET ingewijden.

NIET ingewijden zijn belastingslaven die de werkelijke "purpose" van hun handelingen niet kennen.

Deze soort is een leven lang gemanipuleerd door scholing, kerk, media en hun directe omgeving.

De managementstijl in de werkomgeving is eveneens primair manipulatief.

Management manipulatie wordt grotendeels geankerd in ideologie. Denkt U maar aan de motivatie van oorlogen, het merk- en winstdenken bij bedrijven, het economische groeidenken, De CO2 zwendel en last but not least: de belastingthese.

Een belastingambtenaar is per definitie een NIET ingewijde die WERKELIJK denkt dat belastingen nuttig EN moreel verantwoord zijn en dat regels er zijn om te worden nageleefd.

Een belastingambtenaar is een ideologisch geïnspireerde, niet ingewijde.

Een robot, zo U wilt.

Of een zombie.

"Connecting the dots" om eens te bezien waar zijn snode arbeid allemaal toe leidt, is aan hem niet besteed.

De onzichtbare strategen en ingewijden zijn ondertussen doende om U en mij te beroven van elke vrijheid en welllicht zelfs ons leven.

Primaire drivers voor de natie om de plannen van de strategen te accepteren zijn angst en afhankelijkheid.

De "scare them to death" campagnes van de overheid rond terrorisme, swineflu of tasjesdieven kent U. 9/11 is een groot voorbeeld.

Niet angst, maar het concept "individuele afhankelijkheid" inspireerde mij om de swineflu campagne te onderzoeken.

Die vaccins konden wel eens een tactisch middel zijn. Een middel bijvoorbeeld, om het immuunsysteem van mensen te verzwakken.

Iemand met suikerziekte, ADHD, HIV, fibromyalgie, depressies, et cetera, is afhankelijk.

Deze mensen komen sneller aan de subsidiekant van de maatschappij terecht en zijn daarmee afhankelijk van de staat voor hun overleving. Voor hun gezondheid zijn particulieren afhankelijk van de giftige combinatie van oveheidsbeslissingen en de criminele voortbrengselen van de farmaceutische industrie.

Chronisch zieken vormen een ideale "herd". De koe staat levenslang op stal en melken maar. Wat denkt U van verzorgingstehuizen waar 90% van de bewoners aan de antidepressiva zit?

Daarnaast is de "live Time Value" van iemand die rond z'n 35e suikerziekte krijgt en op latere leeftijd complicaties; vele tonnen. Daar kan een autofabrikant niet tegenop!

De strategen moet dus zorgen dat een ieder een chronische ziekte onder de leden krijgt. Dat zou zo'n beetje de doelstelling kunnen zijn.

Hoe doe je dat?

Nu, allereerst door mensen rotzooi te laten eten. Rotzooi voorzien van toevoegingen die suikerziekte, kanker, autoimmuumziekten, en hart en vaatziekten veroorzaken.

Dat lukt al aardig.

En voorts door mensen giftige injecties toe te dienen. Giftige spuiten voor niet of amper bestaande aandoeningen. Wat denkt U van de laatste hype over baarmoederhalskanker? Een huisarts ziet gemiddeld één maal in zijn carrière een patiënt met de baarmoederhalskankervariant waarvoor Ab klink spuiten had besteld. Moet daarvoor ieder meisje worden gevaccineerd? Nee, er worden heus andere doelstellingen nagestreefd.

Ziet U het verband heer Terstal?

Ziet U het verband tussen gezondheid en geld?

De staat probeert niet alleen het bloed uit Uw onderneming en Uw huishouding te zuigen en U brodeloos te maken door U direct en indirect te beroven onder bedreiging van geweld.

Nu ook probeert ze U eronder te krijgen door Uw cellen afhankelijk te krijgen. Uw cellen, Uw organen, Uw intellect, U spirit, moeten volgen.

De strategen zullen U niet direct laten doden. Die doelstelling van 500.000.000 zielen op aarde hoeft echt niet direct bereikt te worden.

Nee men hanteert "Fabian Tactics". Liever 27 stappen dan drie. Slechts zo tolereert de natie maatregelen die vroeger een revolutie hadden ontketend.

Nee rustig aan. De collaborateurs verbieden rustig gezonde biologische voeding door natuurlijke mutaties te laten patenteren of een dwingende code op te stellen. Voorts subsidiëren de ambtenaren puur giftige landbouwmethoden.

Daarnaast creëert men virusaanvallen waarvoor U een spuit denkt nodig te hebben.

En weigert U, dan sturen de gedeformeerden het leger op U af.

Mevrouw Laude zegt het letterlijk: U heeft het recht niet de spuit te weigeren, heer Terstal.

Dat is de tegenwoordige positivistische regelconceptie. Zodra geregeld wordt dat alle fietsers dood moeten, dan bent U eraan. U heeft vandaag al te maken met zombies heer Terstal!

Got the point?

DAAROM moet U NU strijden. Nu het nog kan.

Enjoy the fight,

IV