zondag 1 november 2009

bang voor de spiegel meester de jong?



Heer Wiel, saluut,


Dank voor Uw support.


We maken bezwaar binnen zes weken na de 12e oktober 2009, de dag waarop de brief aan De Vries betekend is, dus voor de 23e oktober 2009. 


De Jong vraagt inderdaad om een bezwaar binnen 6 weken na dagtekening. Die waren echter bijna verstreken op de 12e oktober. 


Zelfs een staatsrechter zou gehakt maken van zulke procedures, daar maak ik me dus geen zorgen over. 


De brief gaan morgen, de tweede oktober, aangetekend op de post. De post doet er anno 2009 twee weken over naar Nederland.


En uiteraard kan men reageren op een brief die is 'bijgezet'! Een bezwaar gaat natuurlijk niet om de brief, maar om de beslissing.


We maken bezwaar tegen het besluit, tegen de vermoorde onschuld van apparachik Mr. H.C. de Jong en zijn klerken.  Jawel: 'gemeend te moeten publiceren', oh, oh wat een schande toch!


De ambtelijke opportunisten begrijpen er niets van! We zijn tot nu toe slechts een spiegel geweest.


Hetgeen de criminele staatscollaborateurs een ander aandoen, hebben wij hen aangedaan.


Cees Hauwert noemde Stoevelaar bij een aandeelhouder 'een oplichter'. Art.67 meester de Jong? langs de tuinen sluipen om foto's te maken van een interieur? Wij deden het niet. Cees Hauwert wel. Wij publiceerde slechts een foto op afstand van zijn lelijke woonst en zijn Vichy voiture. Brieven sturen waar gewone mensen des nachts wakker van liggen? Cees Hauwert deed het, wij deden het. Dreigen met geweld? Cees Hauwert deed het, wij niet.


Nee wij houden slechts een spiegel voor. Dat is genoeg.


Dat zal de walgelijke opportunisten leren!


Nogmaals saluut, heer Wiel,


HGR