vrijdag 30 oktober 2009

art. 67 brief collaborateur de jong ritueel begraven op superior producer































Ziezo, de artikel 67 brief van staatscollaborateur de Jong is vandaag op 30 oktober 2009 om 9:34 CT door De Vries naar het graf van de Superior Producer gebracht. Een nieuwe bijzetting. 


Compliance begraven. 


Het was rustig weer, het water diepblauw en warm. Met brief in een 'See Buy Fly' zak te water. Vanaf de oppervlakte was het wrak niet te zien. Na zo’n 5 meter kwamen de contouren in beeld. Op de stroom driftend naar de brug op zo'n 25 meter diepte. De kiel staat op zo'n 32 meter. 


Daar waar de radeloze kapitein op 30 september 1977 heeft staan zwieren aan zijn roer, is apparachik de Jong zijn schande bijgezet.


De golven zijn net buiten Punda het hoogst. De hebzucht van de eigenaren is te groot geweest. Het schip lag te diep. De bemanning hoefde slechts af te wachten. Tegen een schuivende lading valt niet op te draaien met je roer. 


De Belastingdienst heeft bedachte wet en regelgeving nodig om te kunnen overleven. Vanuit natuurrechtelijk perspectief is het eenzijdig belasten van de ene mens door de andere echter onbestaanbaar.


Zolang er geen sprake is van een transactionele schuld, of een veroorzaakte schade, staat eenzijdige invordering gelijk aan roof.


Roof onder bedreiging van geweld wel te verstaan.


Het zijn artikeltjes zoals art. 67, die de gruwelijke werkelijkheid van de criminele dienst buiten de schijnwerpers moet houden. Mystieke hiërarchie noem ik dit. 


Moreel verwordenen als Cees Hauwert, De Jong en anderen hebben na jun jarenlange dienst niet meer in de gaten wat ze aanrichten. Ze denken het recht te dienen. Met zalvende PvdA frasen wordt de schande verdedigd.


Slechts harde actie, ‘doing the right thing’ doet ogen openen. Juist ogen van uitgeklede slachtoffers. 


Gezegend zijn de dagen waarin we kunnen roepen: ‘compliance is dead’. Gezegend zij de dagen waarin belastingambtenaren niet meer veilig over straat kunnen.


De eigenaar van de Superior Producer hield de oren potdicht voor de redelijke argumenten van de kapitein. Net als de belastingdienst had ook hij nimmer gehoord van de wet van de verminderde meeropbrengst. Je schip overladen is potentieel zinken. 


En zo geschiedde. Ook de staat in haar huidige vorm zal zinken. De ‘overladen’ particulieren en ondernemers gaan hun slavernij toenemend voelen. Mystieke regeltjes om de waarheid te verdoezelen worden, te zijner tijd, terzijde geschoven. 



Positief recht is per definitie ambtelijke fantasie. Kletskoek! De waarheid boven tafel. Down with the clerks! 


En "strafbaar" heer de Jong? Couldn’t care less! Ik zie de dagvaarding aan De Vries met graagte tegemoet.


Saluut!


HGR